Promotie Natuurvriendenhuis De Berk Essen tem 31/12/2022

Logeer met een dikke korting in Natuurvriendenhuis De Berk:
30% korting op de bestaande ledentarieven! 

Natuurvriendenhuis De Berk in Essen: waar Natuurvrienden thuis zijn!

 

De Berk is al sinds jaar en dag een thuishaven voor Natuurvrienden. Vanaf deze zomer tot eind dit jaar krijgen leden van De Natuurvrienden een extra korting op hun verblijf!

 

Kamer met ontbijt 1 persoon*: 62 euro
Kamer met ontbijt 2 persoon*: 84 euro
Kamer met ontbijt 3 persoon*: 106 euro
(*Ontbijt @ 12 euro inclusief)Voor een meerdaags arrangement (nog eens een dikke 10% korting erbovenop!)
Je verblijft in een comfortabele kamer, geniet van een uitgebreid ontbijt, krijgt een lunchpakket mee om de energie hoog te houden en kan de voeten onder tafel schuiven in onze gezellige brasserie. 


 
Voor een 3-daags arrangement (2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 2 x lunchpakket, 2 x diner)
1 persoon: 175 € 
2 persoon: 275 €
3 personen: 375 €


 
Voor een 4-daags arrangement  (3 overnachtingen, 3 x ontbijt, 3 x lunchpakket, 3 x diner)
1 persoon: 260 €
2 persoon: 410 €
3 personen: 560 € In samenwerking met een lokale handelaar zullen wij spoedig de verhuur van fietsen aanbieden. Vraag dus zeker naar onze mogelijkheden!

Actie geldig tot eind 2022.

 

Er is ALTIJD VANALLES te doen!
Natuurvriendenhuis De Berk ligt in de Noorderkempen, het wandel-en fietswalhalla bij uitstek. Er liggen verschillende natuurparken in de onmiddellijke omgeving, waaronder de bekende Kalmthoutse Heide. Naast het zalige groen is er ook gelegenheid tot cultuur: in het Karrenmuseum en de Bakkersmolen kom je meer te weten over de tradities van deze streek. Kinderen hoeven zich niet te vervelen: in Robotland kunnen ze hun meest technische skills oefenen met innovatie technologie. 
 
 
Maak gebruik van je super-korting!
Om een heerlijk verblijf in De Berk te garanderen, hoef je niet veel te doen. Boek je verblijf met je lidnummer eenvoudig via mail of telefonisch. Er moet minstens 1 iemand lid zijn tijdens het verblijf om hiervan te kunnen genieten. Heb je nog familie of vrienden die hier ook van willen genieten? Maak ze snel lid.. dat is op 1 2 3 geregeld en dan kunnen ook zij gebruik maken van dit geweldige aanbod.
 
 
De Berk: het Natuurvriendenhuis van Natuurvrienden!
Wij willen afdelingen van De Natuurvrienden een warme welkom geven. Plan jij met jouw afdeling of met een grote groep een heerlijke vakantie met lekker eten? Contacteer De Berk voor een voorstel op maat!
 
 
https://www.denatuurvrienden.be/db/welkom-bij-de-berk