Nieuwe Lidgelden 2024

Nieuwe lidgelden ATB Rotselaar 2024

Beste leden van ATB Rotselaar,


Het nieuwe jaar staat voor de deur en we zijn enthousiast om samen met jullie weer een jaar vol avontuur en sportieve uitdagingen aan te gaan.


Bij de start van 2024 hebben jullie de keuze uit verschillende lidmaatschapsopties om zo goed mogelijk aan jullie persoonlijke interesses tegemoet te komen.
Waarom lid worden van ATB Rotselaar in 2024?


Sociale verbondenheid: Ontmoet gelijkgestemden tijdens onze activiteiten. We organiseren regelmatig sociale evenementen waar je nieuwe vriendschappen kunt sluiten.


Duurzaamheid: Samen kunnen we ons inzetten voor duurzame activiteiten en initiatieven.


Leuke reizen: Ontdek nieuwe bestemmingen en culturele plekken tijdens onze georganiseerde reizen. Een geweldige manier om je passie te delen en nieuwe ervaringen op te doen.


Ontspanning: Naast het actieve aspect van onze vereniging vinden we ontspanning ook belangrijk. We organiseren diverse ontspanningsactiviteiten waarbij je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

ATB Rotselaar


Sociaal - Actief - Duurzaam - Berg Vrij

Hier zijn de beschikbare keuzes:


1. Basislidmaatschap:

  • Volwassene: 30 euro
  • Junior (0-17 jaar, geboortejaren 2007-2024): 12 euro


2. Outdoor Lidmaatschap:

  • Volwassene: 53 euro
  • Junior: 23 euro


3. Berg- en Sneeuwsport Lidmaatschap:

  • Volwassene: 60 euro
  • Junior: 30 euro


Korting:

Indien van toepassing, is er een sociaal tarief beschikbaar (omnio/verhoogde tegemoetkoming) met een korting van 12 euro.


Mutualiteit Terugbetaling:

Vergeet niet dat jullie ziekenfonds een groot deel van het lidgeld terugbetaalt. Controleer de voorwaarden bij jullie ziekenfonds om te weten hoeveel terugbetaling je kunt verwachten.Hoe Lid te worden of vragen?


Voor meer informatie, om je keuze door te geven of om lid te worden, kunnen jullie contact met ons opnemen via info@atb-rotselaar.be of rechtstreeks via deze link.We kijken ernaar uit om samen met jullie weer een sportief en gezellig jaar te beleven!